Newborn

Kleintje erbij…  Een hele dikke proficiat!

Die eerste dagen met jullie kleine baby zijn zo speciaal en gaan zo snel voorbij.  Leg deze momenten vast zodat jullie deze herinneringen voor de rest van jullie leven kunnen koesteren.

Een newborn shoot wordt gepland binnen de eerste 2 à 3 weken na de geboorte van jullie kleintje.  Je kan hiervoor best al een shoot inplannen vanaf de 4 maand van jouw zwangerschap zodat ik rond de uitgerekende datum voldoende tijd in mijn agenda kan voorzien.

 

Jullie kunnen kiezen voor een newbornshoot in studio. Ik werk hierbij echt op het ritme van de baby waarbij er voldoende ruimte wordt voorzien voor een pauze of voeding. Hou er rekening mee dat dit toch enkele uurtjes kan duren. Tevens is er ook tijd voorzien voor foto’s met mama en papa en ook met broertje(s) en/of zusje(s).

Daarnaast kan er ook gekozen worden voor een newborn lifestyle waarbij ik jullie kleintje en jullie gezin in jullie knusse thuisomgeving vastleg. Op jullie eigen ritme en het ritme van jullie babytje. Een dergelijke newbornshoot kan ook nog later ingepland worden dan tijdens de eerste drie weken. Ideaal dus voor als je wat meer tijd nodig hebt om te bekomen van de nieuwe gebeurtenissen in jullie leven.

Extra’s

Foto’s op USB stick
Al uw gekozen foto’s op een mooie houten USB-stick

€30

Houten box met USB Stick
Al uw gekozen foto’s op een mooie houten USB-stick in een bijpassend houten doosje

Op aanvraag

Memory box met USB Stick
Al uw gekozen foto’s op een mooie houten USB-stick in een mooi bewaardoosje met 10 kwalitatieve fotoprints

Op aanvraag

Glassbox 20×20
Een stevige houden box met de voor- en achterzijde in glas (zwart, wit of naturel) met 8 foto’s op forex van 2mm dikte

Op aanvraag

Afdrukken, wanddecoratie, albums,…

Op aanvraag